Πλέγμα ασφάλειας ανοξείδωτου

June 15, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλέγμα ασφάλειας ανοξείδωτου

Η Co. προϊόντων πλέγματος καλωδίων μετάλλων longkuo Anping, ΕΠΕ είναι μια κατασκευή πλέγματος ασφάλειας ανοξείδωτου biggeer στον κόσμο. Το πλέγμα ασφάλειας ανοξείδωτου είναι ένα είδος υψηλού - οθόνη παραθύρων ποιοτικής μυστικότητας. Είναι πλέγμα επιστρώματος σκονών μετά από να υφάνει το πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου. Υπάρχουν πολλά είδη χρωμάτων για τη σκόνη, έτσι φαίνεται πολύ όμορφο, επίσης είναι ανθεκτικό. Η αίτησή της είναι στο αρίστης ποιότητας διαμέρισμα και το καλό επιχειρησιακό γραφείο.

 

Υλικό: 304,304L, 316,316L, 201.430, χάλυβας υψηλού άνθρακα.

Χρώματα: μαύρος, άσπρος, γκρίζος, κίτρινος, μπλε, κόκκινος.

Υφαίνοντας τύπος: σαφής ύφανση, πτυχωμένη ύφανση, ύφανση ψαροκόκκαλων.

 

Τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας παγιδεύουν:

1. Προστασία ασφάλειας: Αυτό το προϊόν υφαίνεται από το καλώδιο ανοξείδωτου. Με την παχιά διάμετρο και το στενό πλέγμα, μπορεί να απορρίψει όλους τους ενοχλητικούς παράγοντες και να αποτρέψει τους αρουραίους, τα φίδια, τις μύγες, τα κουνούπια και άλλα ζώα. Έχετε την ισχυρότερη αντίσταση στη δύναμη αντίκτυπου, όπως οι λέσχες, το σφυρί, το λάκτισμα, η ικανότητα κουρά-αντίστασης κ.λπ. (το μαχαίρι και η κουρά δεν μπορούν σπασμένος), πυρκαγιά-αντισταθείτε, αποτρέψτε τη διάρρηξη κλεφτών και ληστών και προστατεύστε τον κύριο.

2. Σκουριά και αντίσταση οξείδωσης (μακρά ζωή): με το έξοχο ανοξείδωτο το πλέγμα, μπορεί να προστατεύσει το παράθυρο από τη σκουριά και την οξείδωση.

3. Η παρεμπόδιση της αποτυχίας αντιτίθεται: Αυτό το προϊόν δεν θα κάνει το ηλικιωμένο άνθρωπο και τα παιδιά στον κίνδυνο λόγω της ανοίγοντας πόρτας και των παραθύρων.

4. Εύκολος να ανοίξει και κατάλληλος για τη διαφυγή: αντί του παραδοσιακού σταθερού φράκτη, οι άνθρωποι μπορούν να δραπετεύσουν γρήγορα από την κρίση όπως η πυρκαγιά.

5. Δύναμη και ενέργεια - αποταμίευση, χαμηλός άνθρακας και προστασία του περιβάλλοντος: χωρίς φραγμό αέρα, που μειώνει τον είμαι-όρο που χρησιμοποιεί, καμία ρύπανση, δεν κρατά είναι σε φρέσκο.

6. Εύκολος να φροντίσει: η σκόνη και το ελαιοδοχείο καθαρίζονται εύκολα, με τις ηλεκτρικές σκούπες, το απορροφώντας σφουγγάρι νερού ή τη συνηθισμένη βούρτσα.

7. Υπεριώδης ακτίνα που αντιστέκεται: Αυτό το προϊόν μπορεί να κρατήσει 30% υπεριώδης ακτίνα έξω, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε ζημία υπεριώδους ακτινοβολίας στο αντικνήμιο όταν απολαμβάνετε την ηλιοφάνεια.

8. Σχέδιο εξανθρωπισμού: τα αποκλειστικές εσωτερικές παράθυρα και οι πόρτες που προστατεύουν το σχέδιο, μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν τραυματίζουν στους ηλικιωμένους και τα παιδιά από την αιχμηρή γωνία παραθύρων.

9. Αόρατος και καλά-φωτισμένος: Κανένα φράξιμο και συναίσθημα καταστολής, κανένα μυστικό και καταθλιπτικό συναίσθημα, δεν κρατούν τους ανθρώπους επικοινωνούν εύκολα στο φωτεινό και φυσικό όρο.

10. Χρήση ευρέως: Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην περιοχή γραφείων και αρίστης ποιότητας κατοικημένο, τις βίλες, τον αερολιμένα, τα θέρετρα, το νοσοκομείο, τις τράπεζες, τα σχολεία, το σπίτι των ηλικιωμένων και άλλες θέσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλέγμα ασφάλειας ανοξείδωτου  0