• Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  George
  Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Αλεξάνδρα
  Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Elane
  μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Xia

χάλυβας άνθρακα 20mm που ξύνει το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα καυτής εμβύθισης 60mm

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα LONGKUO METAL WIRE MESH
Ποσότητα παραγγελίας min 10M2
Τιμή $4 - $60 / m2
Συσκευασία λεπτομέρειες Δέσιμο με τη ζώνη συσκευασίας Σταθεροποίηση ράβδων βιδών Συσκευασία παλετών
Χρόνος παράδοσης Περίπου 7 ημέρες εργασίας εξαρτώνται από την ποσότητα
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 10000000 τετρ.μέτρα/έτος

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Κιγκλίδωμα χάλυβα τομέα βαθμός χάλυβα Χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο 201/304/316
Πάχος 3 - 50mm χαρακτηριστικά Έχει τον εξαερισμό, φωτισμός, διαλύει τη θερμότητα, αντιολισθητική, explosionproof απόδοση.
Χρώμα ψεκασμού εξατομικεύσιμος Εφαρμογή Κατάλληλος για το κράμα, οικοδομικό υλικό, σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, λέβητας. Ναυπηγική
Κάθετο διάστημα φραγμών 30, 40, 60 (25, 34, 35, 50) χιλ. Αρχική κατηγορία Πιάτο πλέγματος ανοξείδωτου, γαλβανισμένο πιάτο πλέγματος χάλυβα, χρωματισμένο ψεκασμός πιάτο πλέγμα
Οριζόντιο διάστημα φραγμών 50, 100 (38, 76) χιλ. Συσκευασία Δέσιμο με τη ζώνη συσκευασίας Σταθεροποίηση ράβδων βιδών Συσκευασία παλετών
Υψηλό φως

κιγκλίδωμα χάλυβα άνθρακα 20mm

,

χάλυβας άνθρακα που ξύνει 60mm

,

Γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα καυτής εμβύθισης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πλάτος χάλυβα άνθρακα καυτή εμβύθιση 20 - 60mm που γαλβανίζει το κιγκλίδωμα χάλυβα τομέα

 

 

Σημεία πώλησης

 

1. Υψηλής αντοχής και ελαφρύς

2. Ισχυρές αντίσταση και διάρκεια διάβρωσης

3. Όμορφη εμφάνιση και φωτεινή επιφάνεια

4. Κανένας ρύπος, βροχή, χιόνι, νερό, αυτοκαθαριζόμενη και εύκολη συντήρηση

5. Καλός εξαερισμός, φωτισμός, διασκεδασμός θερμότητας, αντιολισθητικός και explosionproof

6. Εύκολος να εγκαταστήσει και να αποσυνθέσει.

 

Χρήση

 

Χρησιμοποιείται ευρέως στο πετροχημικό, τη ηλεκτρική δύναμη, το νερό βρύσης, την επεξεργασία λυμάτων, το λιμένα και την αποβάθρα, την αρχιτεκτονική διακόσμηση, τη ναυπηγική, τον αυτοπροωθούμενο χώρο στάθμευσης, τη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική, την περιβαλλοντική εφαρμοσμένη μηχανική υγιεινής και άλλους τομείς, όπως η πλατφόρμα, ο διάδρομος, το τρίποδο, η κάλυψη τάφρων, καλά η κάλυψη, η σκάλα, ο φράκτης, η κατασκευή εργοστασίων, κ.λπ.

 

Κύρια προϊόντα

 

1. Ανώτατο όριο κιγκλιδωμάτων χάλυβα

Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με το κιγκλίδωμα χάλυβα. Η δομή είναι ελαφριά, όμορφη, υψηλής αντοχής, για τους πεζούς, εύκολο να εγκατασταθεί??????????? γαλβανισμένη επιφάνεια, αντιδιαβρωτική, ανθεκτική και ελεύθερη συντήρηση χρωμάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή καπνών, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, τα μεγάλα στάδια, τα κέντρα έκθεσης, τα μεγάλα εμπορικά κτήρια, τους σταθμούς, τις αποβάθρες, τους αερολιμένες και άλλα βιομηχανικά και αστικά κτήρια.

2. Βήμα σκαλοπατιών

Η εγκατάσταση του βήματος έχει δύο είδη: συγκόλληση και καθορισμός μπουλονιών. Η επιφάνεια του προϊόντος είναι??????????? γαλβανισμένος, το οποίο χρησιμοποιείται μαζί με τα κιγκλιδώματα Dahe. Έχει τα πλεονεκτήματα της όμορφης και σταθερής εμφάνισης, της εύκολων εγκατάστασης και της συντήρησης ελεύθερων.

3. Πυκνό κιγκλίδωμα χάλυβα

Το πυκνό grillage χάλυβα αναφέρεται στο ενωμένο στενά πίεση grillage χάλυβα με τη συμπεριφορά του επίπεδου χάλυβα που χωρίζει κατά διαστήματα λιγότερο από 25 χιλ. Όχι μόνο τα πλεονεκτήματα της όμορφης μορφής και της εύκολης εγκατάστασης της τυποποιημένης πίεσης έχει ενώσει στενά το κιγκλίδωμα χάλυβα, αλλά και καλύπτει τις απαιτήσεις των ακριβών απαιτήσεων μεγέθους για τα αντικείμενα που περνούν μέσω ή που διαρρέουν σε μερικές ειδικές περιπτώσεις. Παραδείγματος χάριν, στις αστικές περιπτώσεις με τη μεγάλη ροή των ανθρώπων, το πυκνό κιγκλίδωμα χάλυβα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των ψηλοτάκουνων παπουτσιών των γυναικών Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι στις βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας με τη μεγάλη ροή των ανθρώπων, απαιτείται ότι τα μεγάλα αντικείμενα (όπως οι σφαίρες χάλυβα με τη διάμετρο λιγότερο από 20 χιλ.) δεν επιτρέπονται για να πέσουν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ασφάλειας.

 

Υπηρεσία

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει και να επεξεργαστεί και διαταγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, και να έχει έναν μεγάλο αριθμό αποθέματος στο απόθεμα στις κανονικές προδιαγραφές όλο το χρόνο.

 

Προδιαγραφές

 

  Γενικά (χιλ.) Μεταβλητό διάστημα (χιλ.)

Το διάστημα των διαμήκων φραγμών

 

30, 40, 60 25, 34, 35, 50, κ.λπ.

Οριζόντιο διάστημα φραγμών

 

50, 100 38, 76, κ.λπ.

Πλάτος

 

20 - 60mm

Πάχος

 

3 - 50mm

 

χάλυβας άνθρακα 20mm που ξύνει το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα καυτής εμβύθισης 60mm 0χάλυβας άνθρακα 20mm που ξύνει το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα καυτής εμβύθισης 60mm 1χάλυβας άνθρακα 20mm που ξύνει το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα διάβασης πεζών χάλυβα καυτής εμβύθισης 60mm 2