• Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  George
  Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Αλεξάνδρα
  Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Elane
  μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Xia

Οδοντωτή - ευθεία λεπίδα ξυραφιών καλωδίων οδοντωτή - χλόη καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου πράσινη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα LONGKUO METAL WIRE MESH
Ποσότητα παραγγελίας min 100 Μ
Τιμή $0.2 - $6 / m
Συσκευασία λεπτομέρειες Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτ
Χρόνος παράδοσης Περίπου 7 ημέρες εργασίας εξαρτώνται από τον ανεφοδιασμό
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 100000000 μ/έτος

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Ξυράφι οδοντωτό - καλώδιο Mterial Γαλβανισμένο πιάτο, πιάτο ανοξείδωτου, υψηλό - χαλύβδινο σύρμα ποιοτικού χαμηλού άνθρακα
Επεξεργασία επιφάνειας Γαλβανισμένος, ηλεκτροστατικός ψεκασμός σκονών Ταξινόμηση (τύπος κοιλιών φιδιών) σπειροειδές gillnet λεπίδων, ενιαίο gillnet λεπίδων σπειρών (ενιαία βίδα), γρ
Τύπος Ο σπειροειδής τύπος, ευθύς τύπος, κινείται σπειροειδώς διαγώνιος τύπος Δείγμα Διαθέσιμος
Χρώμα ψεκασμού Το μπλε, χλόη πράσινη, μελανώνει πράσινος, κίτρινος, κ.λπ. Συσκευασία Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτ
Εφαρμογή Φράκτης, προστασία ασφάλειας, αντικλεπτική, αντι αναρρίχηση χαρακτηριστικά Όμορφη, οικονομική και πρακτική, καλή επίδραση αντίστασης, κατάλληλη κατασκευή, κ.λπ.
Ποιότητα Υψηλός, τοπ, ολοκαίνουργιος Είμαστε εργοστάσιο Χαμηλό MOQ, χαμηλότερη τιμή και η καλύτερη υπηρεσία
Υψηλό φως

Ξυράφι ανοξείδωτου οδοντωτό - καλώδιο

,

Ευθεία λεπίδα ξυραφιών οδοντωτή - καλώδιο

,

λεπίδα ξυραφιών οδοντωτή - χλόη καλωδίων πράσινη

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πράσινο ξυράφι χλόης τύπων ανοξείδωτου ευθύ οδοντωτό - καλώδιο

 

 

Πληροφορίες προϊόντων

 

Οδοντωτό σχοινί λεπίδων, επίσης γνωστό ως λεπίδα οδοντωτή - οδοντωτός καθαρός καλωδίων και λεπίδων, είναι ένας νέος τύπος προστατευτικού καθαρού. Το σχοινί αγκαθιών λεπίδων έχει τα πλεονεκτήματα της όμορφης, οικονομικής και πρακτικής, καλής επίδρασης αντίστασης, κατάλληλη κατασκευή και ούτω καθεξής. Το σχοινί αγκαθιών λεπίδων χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας πολλών χωρών, τα διαμερίσματα κήπων, τις θέσεις συνοριακών φυλάκων, τους στρατιωτικούς τομείς, τις φυλακές, τα κέντρα κράτησης, τα κυβερνητικά κτήρια και τις εγκαταστάσεις ασφάλειας άλλων χωρών.

 

Τεχνολογία

 

Gillnet λεπίδων είναι ένα εμπόδιο φιαγμένο από??????????? γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα ή φύλλο ανοξείδωτου με το γαλβανισμένο χαλύβδινο σύρμα αιχμηρής μορφής λεπίδων και υψηλής έντασης ή το καλώδιο ανοξείδωτου ως καλώδιο πυρήνων. Λόγω της μοναδικής μορφής gillnet, δεν είναι εύκολο να αγγίξει, έτσι μπορεί να επιτύχει την άριστη επίδραση προστασίας και απομόνωσης.

 

Κατηγορία προϊόντων

 

Υπάρχουν τρεις τύποι λεπίδων, δηλ. τύπος ευθειών γραμμών και διαγώνιος τύπος.

1. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να στερεωθεί το σπειροειδές διαγώνιο σχοινί βραγχίων λεπίδων. Όταν συνδέοντας δύο δίχτυα βραγχίων λεπίδων, το φύλλο ανοξείδωτου ή το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως για να τους στερεώσει από κοινού. Όταν το σχοινί αγκαθιών λεπίδων ξετυλίγεται, θα είναι στη μορφή δικράνων, η οποία είναι όμορφη και πρακτική.

2. Το ευθύ σχοινί αγκαθιών λεπίδων πρέπει να ισιώσει το σπειροειδές σχοινί αγκαθιών λεπίδων προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν πολλά είδη μεθόδων ανέγερσης για να επιλέξουν από, και η ταχύτητα οικοδόμησης είναι σχετικά γρήγορη, το οποίο μπορεί να επιτύχει την επίδραση προστασίας, συγχρόνως, αυτό μπορεί επίσης να κερδίσει κόστος.

3. Το διαγώνιο οδοντωτό σχοινί λεπίδων χρησιμοποιείται στη μέση δύο οδοντωτών διχτυών λεπίδων, και συνδέεται με την πόρπη καρτών ανοξείδωτου και τη γαλβανισμένη πόρπη καρτών, οι οποίες μπορούν να γίνουν στη διαγώνια μορφή με τις διαφορετικές διαμέτρους. Είναι κατάλληλο για τον υψηλή τοίχο ή την περίφραξη, και μπορεί να διαδραματίσει έναν καλό προστατευτικό ρόλο.

 

Σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους εγκαταστάσεων, το σχοινί αγκαθιών λεπίδων μπορεί να διαιρεθεί σε: (τύπος κοιλιών φιδιών) σπειροειδές σχοινί αγκαθιών λεπίδων, γραμμικό σχοινί αγκαθιών λεπίδων, επίπεδο σχοινί αγκαθιών λεπίδων, ένωση σχοινιών αγκαθιών λεπίδων καθαρή, κ.λπ.

 

Πίνακας 1 παραμέτρου προδιαγραφών προϊόντων

 

Προδιαγραφές Μορφή

Ξυράφι

λεπίδα

πάχος

Διάμετρος κεντρικών γραμμών

Ξυράφι

λεπίδα

μήκος

Ξυράφι

Λεπίδα

πλάτος

Ξυράφι

Λεπίδα

διάστημα

Bto-10   0.5±0.05 2.5±0.1 10±1 13±1 25±1
Bto-12   0.5±0.05 2.5±0.1 12±1 15±1 25±1
Bto-18   0.5±0.05 2.5±0.1 18±1 15±1 35±1
Bto-22 Bto-22 0.5±0.05 2.5±0.1 22±1 15±1 36±1
Bto-28 Bto-28         46±1
Cbt-65   0.5±0.05 2.5±0.1 65±2 21±1 100±2

 

Πίνακας 2 παραμέτρου προδιαγραφών προϊόντων

 

Μέγεθος λεπίδων ξυραφιών

Έξω

διάμετρος

Αριθμός

από τις στροφές

Πρότυπα

μήκος κάλυψης

Παραγωγή

μορφή

Παρατηρήσεις
450mm 33 8M Cbt-65 Ενιαία σπείρα
500mm 41 10M Cbt-65 Ενιαία σπείρα
700mm 41 10M Cbt-65 Ενιαία σπείρα
960mm 53 13M Cbt-65 Ενιαία σπείρα
500mm 102 16M Bto-10.15.22 Διαγώνιος τύπος
600mm 86 14M Bto-10.15.22 Διαγώνιος τύπος
700mm 72 12M Bto-10.15.22 Διαγώνιος τύπος
800mm 64 10M Bto-10.15.22 Διαγώνιος τύπος
960mm 52 9M Bto-10.15.22 Διαγώνιος τύπος

 

Συσκευασία

 

Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

Επεξεργασία επιφάνειας

 

Η περιφέρεια gillnet λεπίδων πρέπει να έχει την καλή αντιοξειδωτική επίδραση, η περιφερειακή επεξεργασία πρέπει να είναι όμορφη, και μπορεί να έχει την καλή πρακτική αξία, την καταλληλότερη εγκατάσταση, την υψηλότερη απόδοση δαπανών και άλλα πλεονεκτήματα.

 

1. Η επεξεργασία επιφάνειας ψεκασμού το κάνει να έχει την καλή αντιδιαβρωτική δυνατότητα, την όμορφη λαμπρότητα επιφάνειας, την καλή αδιάβροχη επίδραση, την κατάλληλη κατασκευή, τα οικονομικά και πρακτικά πλεονεκτήματα.

2. Ο πλαστικός ψεκασμός είναι επίσης γνωστός ως ηλεκτροστατικός ψεκασμός σκονών. Χρησιμοποιεί μια ηλεκτροστατική γεννήτρια για να καταστήσει την πλαστική σκόνη χρεωμένη, προσροφά στην επιφάνεια του πιάτου σιδήρου, και έπειτα μετά από το ψήσιμο σε 180 ~ 220 ℃, τα λειωμένα μέταλλα σκονών και εμμένει στην επιφάνεια μετάλλων. Τα πλαστικά ψεκάζοντας προϊόντα χρησιμοποιούνται συνήθως στα εσωτερικά κιβώτια, και η ταινία χρωμάτων παρουσιάζει επίπεδη ή επίδραση μεταλλινών. Η σκόνη ψεκασμού περιλαμβάνει κυρίως την ακρυλική σκόνη, τη σκόνη πολυεστέρα, κ.λπ.

3. Το χρώμα του επιστρώματος σκονών διαιρείται σε: μπλε σχοινιών αγκαθιών λεπίδων, χλόη πράσινη, σκούρο πράσινο, κίτρινο.

4. Πλαστικό ψεκασμένο gillnet λεπίδων είναι ένα εμπόδιο φιαγμένο από??????????? γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα ή φύλλο ανοξείδωτου με το γαλβανισμένο χαλύβδινο σύρμα αιχμηρής μορφής λεπίδων και υψηλής έντασης ή το καλώδιο ανοξείδωτου ως καλώδιο πυρήνων. Λόγω της μοναδικής μορφής του σχοινιού αγκαθιών, δεν είναι εύκολο να αγγίξει, έτσι μπορεί να επιτύχει την καλή επίδραση προστασίας και απομόνωσης.

5. Τα κύρια υλικά των προϊόντων είναι γαλβανισμένο φύλλο, φύλλο ανοξείδωτου, υψηλής ποιότητας low-carbon καλώδιο χαλύβδινων συρμάτων (ήλεκτρο που γαλβανίζεται??????????? γαλβανισμένη, πλαστική ντυμένη, πλαστικό που ψεκάζεται).

 

Πλεονέκτημα

 

1. Δυνατότητα προστασίας: gillnet λεπίδων είναι αιχμηρό διαμορφωμένο λεπίδα προστατευτικό ένα καθαρό φιαγμένο από φύλλο ανοξείδωτου και??????????? γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Επειδή υπάρχουν ακίδες στο σχοινί αγκαθιών λεπίδων που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγγίξουν, μπορούν να έχουν την καλύτερη μεταγενέστερη χρήση επίδρασης προστασίας. Επιπλέον, το ίδιο το σχοινί αγκαθιών λεπίδων δεν έχει κανένα σημείο της δύναμης και δεν μπορεί να το αγγίξει για την αναρρίχηση. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να αναρριχηθεί πέρα από το σχοινί αγκαθιών λεπίδων. Οι ακίδες στο σχοινί αγκαθιών λεπίδων μπορούν εύκολα να γρατσουνίσουν τον ορειβάτη, ή να γαντζώσουν τα ενδύματα του ορειβάτη, ώστε να φροντιστούν οι άνθρωποι έτσι, η δυνατότητα προστασίας του σχοινιού πληγμάτων λεπίδων είναι πολύ καλές.

2. Όμορφη εμφάνιση: το σχοινί αγκαθιών λεπίδων έχει ένα σπειροειδές διαγώνιο ύφος, το οποίο είναι ομορφότερο από το ενιαίο ύφος του γαλβανισμένου σχοινιού αγκαθιών. Είναι κατάλληλο για μερικά καλύτερα διαμερίσματα για την προστασία, και δεν θα παραγάγει μια αίσθηση της φυλάκισης στο εσωτερικό.

3. το προϊόν έχει τα άριστα χαρακτηριστικά όπως η καλή επίδραση αποτροπής πολέμου, κατάλληλη κατασκευή, οικονομικός και πρακτικός.

 

Εφαρμογή

 

Gillnet λεπίδων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις στρατιωτικές περιοχές, τις φυλακές, τα κυβερνητικά πρακτορεία, τις τράπεζες, καθώς επίσης και τους τοίχους των τετάρτων διαβίωσης, των ιδιωτικών σπιτιών, των βιλών, των πορτών και των παραθύρων, των οδών ταχείας κυκλοφορίας, των εμποδίων σιδηροδρόμων και των γραμμών συνόρων.

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Η Co. προϊόντων πλέγματος καλωδίων longkuo Anping, ΕΠΕ βρίσκεται στη κομητεία Anping, επαρχία Hebei, η οποία είναι η βάση παραγωγής πλέγματος παγκόσμιων μεγαλύτερη καλωδίων και έχει τη φήμη «του hometown του πλέγματος καλωδίων» στην Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των ειδών καλωδίου ανοξείδωτου, πλέγματος ανοξείδωτου και άλλων προϊόντων σειράς, με το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό και τους ανώτερους μηχανικούς, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την ισχυρή δύναμη Ε&Α.

 

Υπηρεσία

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει και να επεξεργαστεί και διαταγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, και να έχει έναν μεγάλο αριθμό αποθέματος στο απόθεμα στις κανονικές προδιαγραφές όλο το χρόνο.

 

Οδοντωτή - ευθεία λεπίδα ξυραφιών καλωδίων οδοντωτή - χλόη καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου πράσινη 0Οδοντωτή - ευθεία λεπίδα ξυραφιών καλωδίων οδοντωτή - χλόη καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου πράσινη 1Οδοντωτή - ευθεία λεπίδα ξυραφιών καλωδίων οδοντωτή - χλόη καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου πράσινη 2

Συνιστώμενα προϊόντα