• Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  George
  Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Αλεξάνδρα
  Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Elane
  μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Xia

Ψεκασμού πλαστικό άνθρακα χάλυβα πλέγματος φύλλο πλέγματος μετάλλων διατρυπημένο Punching

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα LONGKUO METAL WIRE MESH
Ποσότητα παραγγελίας min 10M2
Τιμή $2 - $45 / m2
Συσκευασία λεπτομέρειες Μαζική μορφή (δηλ. καμία συσκευασία), ή υφαμένη τσάντα, ξύλινη περίπτωση, ξύλινη παλέτα, συσκευασία
Χρόνος παράδοσης Περίπου 7 ημέρες εργασίας εξαρτώνται από την ποσότητα
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 1000000000 τετρ.μέτρα/έτος

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Punching πλέγμα Υλικό Το φύλλο 201/304, φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα χαμηλού άνθρακα, γαλβάνισε το φύλλο
Πάχος σπειρών 0.2mm1mm πάχος φύλλων 0.2mm20mm
Άνοιγμα σπειρών 1.5mm10mm Άνοιγμα φύλλων 0.5MM200MM
Μήκος σπειρών 20m Μήκος πλάτους φύλλων * ≤1.5m*5m
Τεχνική Διατρυπημένος Χρώμα εξατομικεύσιμος
Εφαρμογή Χημικά μηχανήματα, φαρμακευτικός εξοπλισμός, μηχανήματα τροφίμων και ποτών, θεριστική μηχανή, να κατ Αρχική κατηγορία Οι τύποι διαιρούνται σε: punching σχεδίων καθαρό, διαμορφώνοντας punching καθαρό, πρόσθετο παχύ punc
Μέθοδος επεξεργασίας επιφάνειας Γαλβανισμός, βυθίζοντας πλαστικό, πλαστικό ψεκασμού χαρακτηριστικά Υγιείς μόνωση και μείωση θορύβου, όμορφη, ισχυρή ακεραιότητα, ομοιόμορφο πλέγμα, ομαλή επιφάνεια πλέ
Υψηλό φως

Πλαστικό πλέγμα χάλυβα άνθρακα ψεκασμού

,

διατρυπημένο Punching μετάλλων φύλλων πλέγματος

,

Διατρυπημένο φύλλο πλέγματος μετάλλων Punching

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Punching μετάλλων χαμηλού άνθρακα ψεκασμού δειγμάτων ελεύθερο πλαστικό πλέγμα

 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Το διατρυπημένο πλέγμα μετάλλων αναφέρεται punching στις τρύπες των διαφορετικών μορφών στο ίδιο υλικό για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις. Είναι σύμφωνα με ένα ορισμένες πέρασμα και μια φόρμα για CNC punching διατρήσεων.

 

Εισαγωγή επιχείρησης

 

Η Co. προϊόντων πλέγματος καλωδίων longkuo Anping, ΕΠΕ βρίσκεται στη κομητεία Anping, επαρχία Hebei, η οποία είναι η βάση παραγωγής πλέγματος παγκόσμιων μεγαλύτερη καλωδίων και έχει τη φήμη «του hometown του πλέγματος καλωδίων» στην Κίνα. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των ειδών καλωδίου ανοξείδωτου, πλέγματος ανοξείδωτου και άλλων προϊόντων σειράς, με το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό και τους ανώτερους μηχανικούς, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την ισχυρή δύναμη Ε&Α.

 

Διαδικασία παραγωγής

 

1: Φόρμα

Ακριβές σχέδιο φορμών.

2: Punching

Ο προηγμένος εξοπλισμός αριθμητικού ελέγχου μπορεί να παραγάγει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα με την υψηλή παραγωγή.

3: Σχηματοποίηση

Οι στρογγυλές τρύπες στο μεταλλικό πιάτο μπορούν να τρυπηθούν με διατρητική μηχανή στα διάφορα σχέδια σύμφωνα με το πρόγραμμα του προγραμματίζοντας προσωπικού.

4: Κοπή

Κόψτε ολόκληρο το φύλλο στο μέγεθος που χρειάζεστε.

5: Τακτοποίηση

Εάν η άκρη του πιάτου στη διαδικασία παραγωγής υπερβαίνει τη σειρά ανοχής απαιτείτε, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε την υπερβολική άκρη σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

6: Ισοπέδωση

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ισοπεδώνοντας μηχανή για να αποκαταστήσουμε το παραμορφωμένο punching πιάτο στο αρχικό επίπεδο κράτος της. Το πιάτο χάλυβα με το πάχος 0.8mm12mm μπορεί να ισοπεδωθεί.

7: Καθαρισμός

Η punching διαδικασία απαιτεί τη χρήση των λιπαντικών, αλλά έχουμε επίσης μια διαδικασία αφαίρεσης λίπους, η οποία μπορεί να αφαιρέσει τα ίχνη στην επιφάνειά της και να καταστήσει το πιάτο στομίων καθαρό.

8: Κατασκευή και βαθιά επεξεργασία

Εκτός από την κράτηση πελατών, μπορούμε επίσης να παρέχουμε σε σας μια σειρά επεξεργασίας συνέχειας, που περιλαμβάνει: ισοπέδωση, κοπή, μαρκάρισμα, συσκευασία, αφαίρεση λίπους, deburring, διαμόρφωση, ανόπτηση, ζωγραφική, ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, ένωση, στίλβωση, κάμψη, κουλούριασμα, κ.λπ.

9: Επεξεργασία επιφάνειας

Punching, κοπής και άλλου οι διεργασίες θα οδηγήσουν στις ατέλειες επιφάνειας πιάτων, αλλά αυτές οι ατέλειες είναι αποδεκτά γενικά βιομηχανικά προϊόντα. Εάν να έχοντας τις ειδικές απαιτήσεις, θα λάβουμε τα πρόσθετα μέτρα όπως η σκόνη που ψεκάζει ή που χρωματίζει, ηλεκτρο γαλβανισμός, καυτός γαλβανισμός, που υποβάλλει σε ανοδική οξείδωση και ούτω καθεξής.

 

Κύριο προϊόν

 

Punching το πλέγμα, punching πλέγμα πιάτων, γαλβάνισε punching το πλέγμα, punching μετάλλων το πλέγμα, punching την οθόνη πλέγματος, punching χάλυβα το πλέγμα, punching ανοξείδωτου το πλέγμα, την απόδειξη αέρα και το πλέγμα καταστολής σκόνης, punching αργιλίου το πλέγμα, κ.λπ.

 

Προδιαγραφές

 

 

Σπείρα

 

Φύλλο

 

Πάχος 0.2mm1mm

0.2mm20mm

 

Άνοιγμα 1.5mm10mm

0.5mm200mm

 

Μήκος 20m

≤5m

(Πλάτος ≤1.5m)

 

Υπηρεσία

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει και να επεξεργαστεί και διαταγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, και να έχει έναν μεγάλο αριθμό αποθέματος στο απόθεμα στις κανονικές προδιαγραφές όλο το χρόνο.

 

Ψεκασμού πλαστικό άνθρακα χάλυβα πλέγματος φύλλο πλέγματος μετάλλων διατρυπημένο Punching 0Ψεκασμού πλαστικό άνθρακα χάλυβα πλέγματος φύλλο πλέγματος μετάλλων διατρυπημένο Punching 1Ψεκασμού πλαστικό άνθρακα χάλυβα πλέγματος φύλλο πλέγματος μετάλλων διατρυπημένο Punching 2

Συνιστώμενα προϊόντα