• Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  George
  Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Αλεξάνδρα
  Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.
 • Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
  Elane
  μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Xia

Κατάλληλη σπείρα κοιλιών φιδιών καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου κατασκευής οδοντωτή - φράκτης καλωδίων

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα LONGKUO METAL WIRE MESH
Ποσότητα παραγγελίας min 100 Μ
Τιμή $0.2 - $6 / m
Συσκευασία λεπτομέρειες Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτ
Χρόνος παράδοσης Περίπου 7 ημέρες εργασίας εξαρτώνται από τον ανεφοδιασμό
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 100000000 μ/έτος

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Σπειροειδές gillnet λεπίδων Mterial Γαλβανισμένο πιάτο, πιάτο ανοξείδωτου, υψηλό - χαλύβδινο σύρμα ποιοτικού χαμηλού άνθρακα
Μέθοδος επεξεργασίας επιφάνειας Γαλβανισμένος, ηλεκτροστατικός ψεκασμός σκονών Τύπος Ο σπειροειδής τύπος, ευθύς τύπος, κινείται σπειροειδώς διαγώνιος τύπος
Δείγμα Δείγμα δωρεάν Συσκευασία Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτ
Χρώμα ψεκασμού Το μπλε, χλόη πράσινη, μελανώνει πράσινος, κίτρινος, κ.λπ. χαρακτηριστικά Όμορφη, οικονομική και πρακτική, καλή επίδραση αντίστασης, κατάλληλη κατασκευή, κ.λπ.
Ποιότητα Υψηλός, τοπ, ολοκαίνουργιος Είμαστε εργοστάσιο Χαμηλό MOQ, χαμηλότερη τιμή και η καλύτερη υπηρεσία
Υψηλό φως

κοιλιά φιδιών καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου

,

Κατάλληλο καλώδιο ξυραφιών ανοξείδωτου κατασκευής

,

Σπείρα κοιλιών φιδιών οδοντωτή - φράκτης καλωδίων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Κατάλληλο κατασκευής ανοξείδωτου φιδιών κοιλιών gillnet λεπίδων τύπων σπειροειδές

 

 

Πληροφορίες προϊόντων

 

Οδοντωτό σχοινί λεπίδων, επίσης γνωστό ως λεπίδα οδοντωτή - οδοντωτός καθαρός καλωδίων και λεπίδων, είναι ένας νέος τύπος προστατευτικού καθαρού. Το σχοινί αγκαθιών λεπίδων έχει τα πλεονεκτήματα της όμορφης, οικονομικής και πρακτικής, καλής επίδρασης αντίστασης, κατάλληλη κατασκευή και ούτω καθεξής. Το σχοινί αγκαθιών λεπίδων χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας πολλών χωρών, τα διαμερίσματα κήπων, τις θέσεις συνοριακών φυλάκων, τους στρατιωτικούς τομείς, τις φυλακές, τα κέντρα κράτησης, τα κυβερνητικά κτήρια και τις εγκαταστάσεις ασφάλειας άλλων χωρών.

 

Χαρακτηριστικά

 

1. Δυνατότητα προστασίας: gillnet λεπίδων είναι αιχμηρό διαμορφωμένο λεπίδα προστατευτικό ένα καθαρό φιαγμένο από φύλλο ανοξείδωτου και??????????? γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα. Επειδή υπάρχουν ακίδες στο σχοινί αγκαθιών λεπίδων που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αγγίξουν, μπορούν να έχουν την καλύτερη μεταγενέστερη χρήση επίδρασης προστασίας. Επιπλέον, το ίδιο το σχοινί αγκαθιών λεπίδων δεν έχει κανένα σημείο της δύναμης και δεν μπορεί να το αγγίξει για την αναρρίχηση. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να αναρριχηθεί πέρα από το σχοινί αγκαθιών λεπίδων. Οι ακίδες στο σχοινί αγκαθιών λεπίδων μπορούν εύκολα να γρατσουνίσουν τον ορειβάτη, ή να γαντζώσουν τα ενδύματα του ορειβάτη, ώστε να φροντιστούν οι άνθρωποι έτσι, η δυνατότητα προστασίας του σχοινιού πληγμάτων λεπίδων είναι πολύ καλές.

2. Όμορφη εμφάνιση: το σχοινί αγκαθιών λεπίδων έχει ένα σπειροειδές διαγώνιο ύφος, το οποίο είναι ομορφότερο από το ενιαίο ύφος του γαλβανισμένου σχοινιού αγκαθιών. Είναι κατάλληλο για μερικά καλύτερα διαμερίσματα για την προστασία, και δεν θα παραγάγει μια αίσθηση της φυλάκισης στο εσωτερικό.

3. το προϊόν έχει τα άριστα χαρακτηριστικά όπως η καλή επίδραση αποτροπής πολέμου, κατάλληλη κατασκευή, οικονομικός και πρακτικός.

 

Κατηγορία προϊόντων

 

Υπάρχουν τρεις τύποι λεπίδων, δηλ. τύπος ευθειών γραμμών και διαγώνιος τύπος.

1. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να στερεωθεί το σπειροειδές διαγώνιο σχοινί βραγχίων λεπίδων. Όταν συνδέοντας δύο δίχτυα βραγχίων λεπίδων, το φύλλο ανοξείδωτου ή το γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως για να τους στερεώσει από κοινού. Όταν το σχοινί αγκαθιών λεπίδων ξετυλίγεται, θα είναι στη μορφή δικράνων, η οποία είναι όμορφη και πρακτική.

2. Το ευθύ σχοινί αγκαθιών λεπίδων πρέπει να ισιώσει το σπειροειδές σχοινί αγκαθιών λεπίδων προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν πολλά είδη μεθόδων ανέγερσης για να επιλέξουν από, και η ταχύτητα οικοδόμησης είναι σχετικά γρήγορη, το οποίο μπορεί να επιτύχει την επίδραση προστασίας, συγχρόνως, αυτό μπορεί επίσης να κερδίσει κόστος.

3. Το διαγώνιο οδοντωτό σχοινί λεπίδων χρησιμοποιείται στη μέση δύο οδοντωτών διχτυών λεπίδων, και συνδέεται με την πόρπη καρτών ανοξείδωτου και τη γαλβανισμένη πόρπη καρτών, οι οποίες μπορούν να γίνουν στη διαγώνια μορφή με τις διαφορετικές διαμέτρους. Είναι κατάλληλο για τον υψηλή τοίχο ή την περίφραξη, και μπορεί να διαδραματίσει έναν καλό προστατευτικό ρόλο.

 

Σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους εγκαταστάσεων, το σχοινί αγκαθιών λεπίδων μπορεί να διαιρεθεί σε: (τύπος κοιλιών φιδιών) σπειροειδές σχοινί αγκαθιών λεπίδων, γραμμικό σχοινί αγκαθιών λεπίδων, επίπεδο σχοινί αγκαθιών λεπίδων, ένωση σχοινιών αγκαθιών λεπίδων καθαρή, κ.λπ.

 

Προδιαγραφές

 

Ένα άλλο όνομα

Σχοινί αγκαθιών λεπίδων, βράγχιο λεπίδων, gillnet φρακτών φυλακών

 

Κύρια υλικά

Γαλβανισμένο πιάτο, πιάτο ανοξείδωτου, υψηλό - χαλύβδινο σύρμα ποιοτικού χαμηλού άνθρακα

 

Μέθοδος επεξεργασίας επιφάνειας

Γαλβανισμένος, ηλεκτροστατικός ψεκασμός σκονών

 

Τύπος

Ο σπειροειδής τύπος, ευθύς τύπος, κινείται σπειροειδώς διαγώνιος τύπος

 

Ταξινόμηση

(τύπος κοιλιών φιδιών) σπειροειδές gillnet λεπίδων, ενιαίο gillnet λεπίδων σπειρών (ενιαία βίδα), γραμμικό gillnet λεπίδων, επίπεδο gillnet λεπίδων, σχοινί αγκαθιών λεπίδων που ενώνουν στενά καθαρό, ενιαίο gillnet λεπίδων σπειρών (ενιαία βίδα), κ.λπ.

 

Χρώμα ψεκασμού

Το μπλε, χλόη πράσινη, μελανώνει πράσινος, κίτρινος, κ.λπ.

 

Συσκευασία

Υγρασία - το έγγραφο απόδειξης, υφαμένη τσάντα, άλλη συσκευασία μπορεί να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

 

Πίνακας παραμέτρου προδιαγραφών προϊόντων

 

Προδιαγραφές Μορφή

Ξυράφι

λεπίδα

πάχος

Διάμετρος κεντρικών γραμμών

Ξυράφι

λεπίδα

μήκος

Ξυράφι

Λεπίδα

πλάτος

Ξυράφι

Λεπίδα

διάστημα

Bto-10   0.5±0.05 2.5±0.1 10±1 13±1 25±1
Bto-12   0.5±0.05 2.5±0.1 12±1 15±1 25±1
Bto-18   0.5±0.05 2.5±0.1 18±1 15±1 35±1
Bto-22 Bto-22 0.5±0.05 2.5±0.1 22±1 15±1 36±1
Bto-28 Bto-28         46±1
Cbt-65   0.5±0.05 2.5±0.1 65±2 21±1 100±2

 

Υπηρεσία

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παραγάγει και να επεξεργαστεί και διαταγή σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, και να έχει έναν μεγάλο αριθμό αποθέματος στο απόθεμα στις κανονικές προδιαγραφές όλο το χρόνο.

 

Κατάλληλη σπείρα κοιλιών φιδιών καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου κατασκευής οδοντωτή - φράκτης καλωδίων 0

Κατάλληλη σπείρα κοιλιών φιδιών καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου κατασκευής οδοντωτή - φράκτης καλωδίων 1Κατάλληλη σπείρα κοιλιών φιδιών καλωδίων ξυραφιών ανοξείδωτου κατασκευής οδοντωτή - φράκτης καλωδίων 2

Συνιστώμενα προϊόντα